Annorlunda spännande forum att presentera och sälja sin konst

Vi gillar konst och bjuder gärna in en mångfald av olika uttryck på våra galleriväggar, olja, akryl, tempera, akvarell, tusch, collage, foto, tryck, textil....konst som vi själva skulle vilja ha hemma. På detta sätt får vi en fantastisk energigivande och ombytlig arbetsmiljö, våra kunder får en konstupplevelse och möjlighet att köpa konst och konstnärer får ett annorlunda forum att presentera och sälja sin konst. Vilket kinderägg!

Vill du veta vad som händer på Galleriet? Skicka ett mail till galleriet@houseofhairdressers.se

PÅGÅENDE UTSTÄLLNING

Beatrice Jansson

Konstnär verksam i Stockholm.

Beatrice inspireras av många och långa promenader i Stockholms innerstad där hon fascineras av de gamla, vackra byggnaderna och allt det vatten som omger staden. Beatrice vill fånga kontrasterna i ljuset och mörkret och alla vackra färger i de olika årstiderna.

Beatrice tycker det är viktigt att målning och titel hänger ihop, för att förstärka upplevelsen har hennes utställningar och målningar poetiska namn tagna från dikter och sånger. Hon avväger orden noggrant och utgår från sin egen upplevelse och känsla.

"Starkare nu" är en utställning som Beatrice började arbeta med under vintern och hon tycker det är mycket spännande med samarbetet med Galleriet Linnégatan hos House of Hairdressers.

Vill du träffa Beatrice så kontakta henne via mail: info@beatricejansson.se och vill du se mer av hennes verk så besök hemsida: www.beatricejansson.se

Boka tid!